Wie zijn wij - Grassenbuurt

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Home > Overige > Wie zijn wij
Welkom op de website van de Grassenbuurt

Wij zijn een groep sportliefhebbers uit de Grassenbuurt (oa Zwenkgras) in Haastrecht die onder de naam ZwengaBoys meedoen/meededen met verschillende sportspellen.
Daarnaast organiseren wij sinds 2008 een EK of WK voetbalpoule, en bieden wij ondersteuning aan andere activiteiten in de wijk.
De EK/WK voetbalpoule organiseren wij voor de bewoners en direct betrokkenen van de Grassenbuurt in de wijk Bergvliet (Haastrecht).
   
Historie

De ZwengaBoys zijn oorspronkelijk 3 voetballiefhebbers (Kees Dekker, Ruud de Bruijn en Gerard Haagen) uit de Zwenkgras. Wij besloten in 2000 mee te doen met het toenmalige teammaster van het AD. Na het verdwijnen van teammaster hebben we meegedaan met spellen als sportleague, super 15 en coach van het jaar.
Sinds het seizoen 2002 - 2003 zijn we uitgebreid met Tom Dekker en Koenne Kats en doen we mee met 5 deelnemers. In het seizoen 2007 - 2008 zijn daar Frank Dekker, Joeri Haagen en Joran Kats bijgekomen, en 1 jaar later is ook Nick de Bruijn ingestroomd. Sinds het seizoen 2011-2012 doet ook Sem de Bruijn mee, en in het seizoen 2013 - 2014 zijn Kjeld Kats en Denise Haagen er bij gekomen.

Alle informtie over dit spel vind je terug bij ZwengaBoys.
   
Grassenbuurt van de wijk Bergvliet in Haastrecht (gemeente Krimpenerwaard)

Tegenwoordig wordt de site steeds meer gebruikt als platform voor de Grassenbuurt in de wijk Bergvliet in Haastrecht. Naast de organisatie van de EK of WK Wijkbalpoule besteden wij op deze website ook aandacht aan andere wijkgerelateerde evenementen. Denk hierbij oa aan schaatsen op de ijsbaan in Bergvliet, het regelmatig terugkerende pannekoek eten als afsluiting van de zomervakantie en andere gelegenheden en feesten.
Ook ander nieuws over/voor de wijk en de bewoners komt aan bod op de site. Zo vind je hier o.a. informatie over het ophalen van huisvuil, werkzaamheden in of rondom de wijk enz.
Kijk dus regelmatig bij wijknieuws en blijf op de hoogte van alles wat er speelt in je eigen wijk.
    
Grassenbuurt ook via social media te volgen

Sinds enige tijd is de site ook via social media te volgen. Zo heeft de site een eigen facebookpagina, en is de Grassenbuurt ook te volgen via twitter. Op deze manier blijf je nog eenvoudiger op de hoogte van het laatste nieuws in de wijk. Ook kun je snel en eenvoudig nieuws melden via twitter en facebook.
Ga naar www.facebook.com/grassenbuurt en klik boven aan de pagina op 'vind ik leuk' om automatisch op de hoogte te blijven via facebook. Op twitter zijn we te volgen via twitter.com/grassenbuurt.
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu