Wijknieuws 2013 - Grassenbuurt

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Home > Wijknieuws > 2013
Wateroverlast valt mee in grassenbuurt
Geplaatst op 13 oktober 2013

Ondanks de vele regen en de harde wind valt de overlast in onze wijk (vooralsnog) erg mee.
Het voetbal werd bijna overal in de regio afgelast omdat ook de afwatering van de kunstgrasvelden de grote hoeveelheid water niet aan kon. Ook moesten de diverse brandweerkorpsen in de regio meerdere malen uitrukken wegens wateroverlast, afgebroken takken en omgewaaide bomen.
In de grassenbuurt bleef het bij heel hoog water en ondergelopen speeltuinen en paden. Wel werd de tent van de VOB de Vlist in geblazen.

Er is dan ook wel wat regen gevallen, want in 24 uur tijd viel er 64 mm regen in onze wijk. Dit is ruim tweederde van de normale maand hoeveelheid. Het is te hopen dat het water weer wat gaat zakken, want voor de maandagmiddag wordt weer een grote hoeveelheid regen verwacht in onze regio.

Hieronder zie je een aantal foto's, waarvan de meeste uit onze wijk zijn.
    

Gelukkig heben we de foto's nog
Geplaatst op 29 juli 2013

Het is al weer enige tijd geleden dat Kees en Mieke een feestje gaven ter ere van hun 25 jarige huwelijk. Een fantastisch feest georganiseerd door een geweldig echtpaar uit onze wijk. Onder de genodigden waren ook redelijk wat wijkgenoten te bespeuren.
We hebben een redelijk willekeurige selectie gemaakt uit de honderen foto's die tijdens het feest zijn gemaakt. Ook zie je een filmpje die wat later op de avond gemaakt is.

    

Grote verrassing voor Astrid Berkouwer
Geplaatst op 25 november 2012

Ook al zou je het niet zeggen, binnenkort wordt Astrid Berkouwer toch echt 50 jaar. Vooruitlopend op die gebeurtenis hadden Jan en Tess een surpriseparty voor haar georganiseerd. Met medewerking van dj Frank van 't Hof werd op de feestlokatie van De Twee Hoeven een knalfeest gegeven met als thema Las Vegas - USA - glitter. Een thema waar nagenoeg alle gasten origineel mee wisten om te gaan.

Tegen middernacht kreeg Astrid een optreden van een aantal prachtige CanCan dames. Een filmpje hiervan en heel veel foto's van het feest dat tot in de kleine uurtjes duurde zie je bij foto's en films.
             
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu